FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Vandpibe Cafe – Odense

Marokkansk cafe i Odense

Shishacafe i Odense

Besøg vores hyggelige shishacafe og oplev den gode stemning. Du behøver ikke rejse helt til Marokkos storbyer, men finder Casablanca Lounge Cafe i midten af Odense, hvor der er mange forskellige specialiteter og typer af vandpibe at vælge i mellem. Du får hyggelige og autentiske omgivelser, hvor du betjenes af venlige og servicemindede medarbejdere.

Vores shishacafe er inspireret af de mange flotte storbyer i Marokko. Rolig belysning og dæmpet musik er med til at skabe en intim og hyggelig atmosfære. Du kan slappe af og nyde vores velsmagende mad, drikkelse og mange forskellige slags vandpibe.

Se vores menu
vandpibe cafe i odense gæster

Farverig cafe i Odense

Vi byder velkommen hos vores shishacafe i Odense. Trænger du til lidt at drikke, kan du slå dig ned i vores bløde, farverige lounge og nyde alt fra smoothies, cocktails, milkshakes til vores unikke marokkanske te. En autentisk oplevelse, hvor du kan slappe af og nyde det marokkanske musik, der spiller på anlægget. Se hele menuen her.

Reservér et bord
Lokale hos Casablanca vandpibecafe med sofa og puder

En cafe for sanserne

Det essentielle ved at ryge vandpibe er oplevelserne for alle sanser, atmosfæren og roen. Derfor er det vigtigt at tage sig tid og nyde den gode oplevelse. Stress og jag er ikke noget, vi forbinder med nydelse af vores shisha. Derimod er vores vandpibecafe i Odense et sted, hvor vi samles for at slappe af og nyde hinandens selskab.

Følg os på Facebook
Vandpiber hos Cafe Casablanca i Odense

De bedste hookahs til dig og dit selskab

Stort udvalg af shisha og vandpibe

Leder du efter en shishacafe, med et stort og bredt sortiment af vandpiber, er du kommet til det rette sted. Hos Casablanca i Odense finder du mange forskellige typer af vandpiber, f.eks. med 2 eller 4 slanger.

Vi serverer kun det bedste vandpibetobak for vores gæster, der giver en rig smagsoplevelse, når du ryger. hvilket Den vandpibetobak, som vi serverer hos Casablanca, kommer fra Al-Fakher, Social Smoke og Nakhla, som er blandt markedets bedste brands.

Reservér bord

Oplev marokkanske herligheder

Mere end vandpiber på menuen

Vi er en shishacafe med meget mere end bare vandpibe. Hvis du har lyst til lidt drikkelse eller snacks, mens du nyder din vandpibe, kan du bestille fra vores menukort i den marokkansk inspirerede stil.

Du kan også holde din fest eller fødselsdag hos Casablanca. Vores shishacafe i Odense tager selskaber med op til 100 gæster. Kontakt os på tlf. 91 88 88 66 eller e-mail: info@casablancaodense.dk

Hold fest hos os
Et bord med lysestager og flot, afdæmpet belysning hos Casablanca vandpibecafe

Vi har også en webshop

Vil du gerne investere i en vandpibe selv? Måske fylde hjemmelageret med smagfuld tobak i høj kvalitet? Vores webshop, Enjoyme.dk, er fyldt med de bedste produkter og gode tilbud! Køb en vandpibe, der bliver leveret lige hjem til døren.

Vi udlejer også hele vandpibepakker til fester og selskaber – vores takeaway rykker ud med alt det udstyr, du skal bruge for en succesfuld dag og aften. Du kan også bestille drinks, cocktails og snacks lige til døren.
Udforsk dine mange muligheder på vores webshop.

Besøg vores webshop

Billeder fra Casablancas cafe i Odense