FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Cafe i Odense

Den hyggeligste cafe

Hyggelig cafe i Odense

Casablanca er en hyggelig cafe i Odense, der åbner dørene for sin intime atmosfære. Vi har ladet os inspirere af Marokkos fantastiske storbyer, og du træder ind i et rum, der ikke minder om Odense andre cafeer.

Vi har skabt et eksotisk sted for dig, der gerne vil væk fra hverdagens travle dage og nyde en afslappet og afdæmpet stemning.

Sofaer og siddepladser hos Casablanca Lounge Cafe med dæmpet belysning

Den bedste cafe i Odense

Casablanca er en marokkansk cafe i Odense, der har specialiseret sig i den gode stemning. Du får byens bedste service og kan få serveret alt fra lækkert mad, kolde drinks samt et stort udvalg af vandpiber med rige smagsoplevelser.

Vores cafe ligger i den store rundkørsel på Kochsgade og er nem at komme både fra og til i bil og fra banegården.

Læs mere om os
vandpibe cafe

Reservér bord til små og store selskaber

Det er nemt at reservere bord i vores hyggelige cafe i Odense C, og det kan være nødvendigt på travle dage som torsdag, fredag og lørdag.

Reservér dit bord i dag og tag venner eller familie med til Cafe Casablanca. Der er noget for enhver smag, når vi åbner dørene for marokkanske herligheder, en dæmpet belysning med musik, hvor der altid er plads til at tale sammen. Vi er sikre på, at du vil nyde den unikke atmosfære.

Bestil bord
vandpibe cafe odense

Besøg os i Odense

Casablanca er en Odenses hyggeligste cafe, hvor du kan ryge eksklusive vandpiber med tobak af høj kvalitet. Oplev en rig smagsoplevelse fra Mellemøsten med vandpibetobak fra populære mærker som Al-Fakher og Nakhla.

Til dem, der ikke ryger vandpibe, har vi selvfølgelig også en masse andet på menuen. Vi serverer både mad, snacks, cold drinks, milkshakes og meget mere. I kan også prøve kræfter med vores netcafe, hvor I kan spille alle de nyeste spil.

Se menuen

Marokkansk charme og hyggelig stemning

Vi giver studierabat i Odense

Cafe Casablanca i Odense tilbyder 20 % studierabat, hvis du og dit selskab kommer mellem klokken 12:00-17:00. Det giver jer mulighed for at nyde vores store udvalg på menuen ekstra billigt.

Hvis I gerne vil ryge vandpibe som privat selskab, kan du også booke vores hyggelige V.I.P-lokale til private arrangementer. Her kan man sidde op til 10 personer helt uforstyrret og nyde en lækker vandpibe.

Kontakt os for booking af privat lokale i cafeen.

Kontakt os i dag
Vandpiber hos Cafe Casablanca i Odense
Lokale hos Casablanca vandpibecafe med sofa og puder

En cafe, hvor du kan holde fester og selskaber

Vi holder din fest

Skal du holde fødselsdag, fest eller har et stort selskab, kan vi også afholde arrangementer i vores hyggelige cafe.. Tag en snak med os om omfanget af festen. Vi kan holde selskaber med op til 100 personer. Kontakt os i dag.

Følg vores cafe på Facebook, og bliv opdateret på vores gode tilbud og sjove arrangementer i cafeen.

Følg med på Facebook