FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Hold din fødselsdag i Odense

Hvor kan man holde fødselsdag i Odense? Svaret er selvfølgelig Casablanca Lounge Cafe! Vi tager imod store og små selskaber og stabler en fest på benene, du sent vil glemme.

Den sjoveste fest i Odense

Casablanca Lounge Cafe er en marokkansk cafe i midten af Odense. Vi er kendt for vores udvalg af vandpiber og har gæster fra hele landet i vores shisha cafe. Om du er til vandpibe eller ej, kan Casablanca Lounge Cafe være stedet, hvor du holder din næste fødselsdag eller fest i Odense.

Med god plads og fantastisk service tilbyder vi at holde din fest – også ved de store selskaber. Vi rummer op til 100 personer og hjælper dig med at holde årets fest.

cafe lounge odense

Højt serviceniveau

Når du holder din fest eller fødselsdag hos Casablanca Odense, garanterer vi knaldgod service og højt humør. Vi har hjulpet mange af vores odenseanske gæster med store og små selskaber og bruger tid på at give dem en ordentlig oplevelse.

Læs mere om os
vandpibe cafe

Anderledes cafe i Odense

Leder dig og dine venner efter en sjov, hyggelig og anderledes cafe i Odenses byliv? Så kig forbi Casablanca. Vores loungecafe kan være stedet for de store fødselsdage og fester, men tilbyder også en hyggelig og afslappet atmosfære i hverdagen, hvor vores gæster ryger lækker vandpiber eller udforsker vores spændende menukort.

Bestil bord
vandpibe cafe odense

Vandpiber af bedste kvalitet

Det er ikke kun servicen, der er i højsædet hos Casablanca Lounge Cafe. Vi er kendt for vores fantastiske vandpibeudvalg med masser af spændende og smagfuld tobak. Til gæsterne der ikke er til vandpibe, har vi et lækkert menukort med masser af mad og drikkelse.

Se menuen

Den sjoveste cafe i byen

Hold fødselsdag i midten af Odense

Casablanca Lounge Cafe er placeret perfekt i Odenses byliv. Du finder vores vandpibecafe i den store rundkørsel ved Kochsgade, der giver gode forbindelser i både bil og på cykel.

Derudover er det tæt på banegården, så gæsterne nemt kan komme fra andre steder i landet. I kan nemt undgå Odenses trafikknuder og indre by. Det er et ideelt sted til en fødselsdagsfest, hvor gæsterne let kan komme fra og til.

Følg med på Facebook
Vandpiber hos Cafe Casablanca i Odense
casablanca cafe

Autentisk, marokkansk stemning

De perfekte omgivelser til en god fest

Oplev en ægte marokkansk stemning, når du træder ind hos Casablanca Odense. Vi har ladet os inspirere af den unikke kultur og skabt et sted, hvor du og dine gæster kan slå sig ned og nyde en anderledes cafe i Odense.

Udover fantastiske vandpiber med lækker tobak fra Mellemøsten kan vi også byde på specialiteten, marokkansk te, snacks og hele måltider samt iskolde drinks både med og uden alkohol.

Kontakt os i dag