FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top

Netcafe Odense

 / Netcafe Odense

Netcafe midt i Odense!

Hos Casablanca Lounge Café sætter vi i vores netcafe i Odense rammerne for en god eftermiddag og aften for dig og dine venner. Vi tilbyder mad, drikke, vandpiber og en masse andre ting i vores netcafe, hvor du og dine venner kan tilbringe mange timer med de mest populære spil. Vi har sat kraftfulde computere op, som kan håndtere alle de spil, I måtte have lyst til at spille.

Mad og drikke

Mens I hygger jer i vores netcafe, kan I bestille mad, snacks og drikkevarer fra vores menukort, som I kan nyde imens. Vi har et bredt udvalg, som I kan vælge mellem. Vi har f.eks. toast, nachos, snackkurve, drinks og vandpiber. Med andre ord har vi alt, hvad hjertet begærer hos dig og dine venner til din næste gamingsession.

Netcafe i Odense til dit næste arrangement

Er der noget, der skal fejres, eller vil du bare have en hyggelig aften med vennerne? I vores netcafe i Odense kan vi sætte rammerne for ethvert mindre event. Vi kan sørge for computere, mad, drikke og vandpiber, så I har alt, hvad I skal bruge for at få en fed aften. Det eneste, I skal medbringe, er det gode humør og viljen til at slå jeres venner i en masse forskellige spil.

Om Casablanca Lounge Café

Hos Casablanca Lounge Café har vi et udvalg af vandpiber, drikkevarer, mad og underholdning. Vi er derfor det ideelle sted at besøge, næste gang du svinger vejen forbi Odense. Vi er et populært sted for odenseanere såvel som turister og andre besøgende. Vi oplever nemlig mange besøgende fra hele Fyn såvel som Kolding, Fredericia og endda København.

Skal du besøge vores netcafe, nyde nogle lækre snacks eller ryge vandpibe i godt selskab? Så kontakt os eller kig forbi caféen. Vi garanterer for en fremragende oplevelse.

Gaming café Odense
Gamingcomputere i Cafe Casablanca
Gaming room café Casablanca Odense
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.