FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Vandpibecafe Aalborg

Casablanca byder dig velkommen til vores vandpibecafe centralt i Odense. Vi sætter rammerne for en hyggelig aften og dejlig oplevelse i vores autentiske marokkanske café

Besøg vores cafe fra Aalborg

Besøger I Odense fra Aalborg, og leder I efter en cafe med en autentisk stemning og aktiviteter for alle? Så besøg vores vandpibecafe fra Aalborg. Vi tilbyder god stemning, fed musik og en skøn atmosfære. Vi har mad, snacks, drinks og vandpiber med smag.

Vi får besøgende fra hele landet, bl.a. København, Århus og Aalborg og selvfølgelig Fyn. Det skyldes, at vi tilbyder en autentisk, marokkansk atmosfære, og fordi vores vandpiber er af højeste kvalitet. Lyder det som noget for dig? Så kom forbi vores cafe fra Aalborg, når du skal på storbytur til Odense.

Sofaer og siddepladser hos Casablanca Lounge Cafe med dæmpet belysning

Kom forbi vores vandpibecafe fra Aalborg

Det spiller næsten ingen rolle, hvor i landet du kommer hertil fra. Vores fede lokaler, mad og vandpiber sætter rammerne for en god oplevelse, når du besøger Odense. Vi har mange besøgende fra hele landet. Skal du holde et selskab, eller vil du blot nyde en god aften i godt selskab? Når du og dine venner besøger vores vandpibecafe fra Aalborg, Århus eller København, så kommer I let til og fra, da vi har en god, central placering i Odense.

Kontakt os
vandpibe cafe odense

Hyggelig vandpibecafe

Casablanca Lounge Cafe får mange besøgende fra hele landet, fordi vi er autentiske, og fordi vi har muligheder for enhver smag. Prøv det må egen krop, næste gang du er i Odense. Tag venner og familie med, og få smag for autentisk marokkansk stemning med lækre snacks, vandpibe og drinks  I kan også bestille vandpiber ud af huset. Se vores vandpiber og tobak i vores webshop.

Se vores webshop
marokkansk te

Vandpiber og mere til

Overvejer du at besøge vores vandpibecafe fra Aalborg? Så får du mere end blot vandpiber. Vi har alt det, der skal til for en god aften. Vi har god mad, drinks, netcafe og meget mere. Herudover har vi bl.a. marokkansk te, så du får en helstøbt og autentisk marokkansk oplevelse. Kommer du langvejs fra, eller vil du bare gerne være sikker på en plads? Så kan du booke bord i caféen allerede i dag.

Vores menu

Vi har vandpiber med velsmagende tobak, der er importeret fra Mellemøsten

Velsmagende nakhla og fakher

Hvis du besøger vores vandpibecafe fra Aalborg, er vi sikre på, at du får en god og helstøbt oplevelse hos os. Vi har en fed stemning, vandpiber af høj kvalitet og mad, der helt sikkert vil gøre indtryk på dig. Vi er det perfekte sted til større og mindre vennegrupper, der gerne vil nyde hinandens selskab. Du kan booke bord eller besøge os allerede i dag.

Læs mere om Casablanca
Vandpiber hos Cafe Casablanca i Odense
Lokale hos Casablanca vandpibecafe med sofa og puder

Slå dig ned i vores bløde, farverige lounge med smoothies, cocktails, milkshakes eller vores lækre, marokkanske te

Vandpiber i høj kvalitet

Casablanca Lounge Cafe har et stort og unikt udvalg af kvalitetsvandpiber. Det er ikke uden grund, at mange besøger vores vandpibecafe fra Aalborg, Århus og København. Vi har nemlig et udvalg af vandpiber, som er af en kvalitet, man ikke ser alle steder. Kom ind, og lad dig forføre af vores storbystemning, musik og vandpiber.

Find vandpiber i vores webshop