FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Vandpibecafe Århus

Casablanca byder dig velkommen til vores vandpibecafe centralt i Odense. Vi sætter rammerne for en hyggelig aften og dejlig oplevelse i vores autentiske marokkanske café

Planlæg jeres storbytur

Hvis I er besøgende fra Århus og leder efter en autentisk vandpibecafe med lækker stemning, afslappede omgivelser og god musik, så er Casablanca det oplagte valg. Besøg vores vandpibecafe fra Århus, når I kommer til Odense. Vi har vandpiber med masser af smag, lækker mad, snacks og drinks.

Vi er en vandpibecafe, der får besøgende fra hele landet, herunder Århus, Aalborg, København og selvfølgelig fyn. Der er langt mellem de gode vandpibecafeer i Danmark, og Casablanca Lounge Cafe har besøgende fra hele landet. Vores vandpiber er af høj kvalitet gør os til et populært sted at besøge fra hele landet.

Sofaer og siddepladser hos Casablanca Lounge Cafe med dæmpet belysning

Besøg vores vandpibecafe fra Århus

Det er ligegyldigt, hvor du kommer fra. Vi sætter rammerne for en fed aften i godt selskab, når du besøger Odense. Vi har mange besøgende fra København, Fyn og Jylland. Hold derfor jeres selskab hos Casablanca Lounge Cafe, når I besøger Odense. Når I besøger vores vandpibecafe fra Århus eller København, kan I let komme hertil, da vi har en god placering.

Kontakt os
vandpibe cafe odense

Populær vandpibecafe

Casablanca Lounge Cafe får mange besøgende fra København og Jylland, og vi er det perfekte sted at besøge, når I skal opleve Odense. Tag venner og familie med, og oplev en ægte marokkansk stemning med god mad, kvalitetsvandpiber og drikkevarer.  I kan også bestille vandpiber hjem til jer selv. Se vores vandpiber og tobak i vores webshop.

Se vores webshop
marokkansk te

Mere end blot vandpiber

Når du besøger vores vandpibecafe fra Århus, København eller Aalborg, så får du mere end blot vandpiber. Vi har alt det, der sammen skaber en god aften. Vi har lækker mad, drikkevarer, gaming room og meget andet. Herudover har vi marokkansk te, så den autentiske marokkanske oplevelse er fuldendt. Hvis du kommer langvejs fra, kan du booke bord i caféen, så du og dit selskab er sikker på at få en plads.

Vores menu

Vi har vandpiber med velsmagende tobak, der er importeret fra Mellemøsten

Velsmagende nakhla og fakher

Selv hvis du besøger os fra Århus, er vi sikre på, at vores vandpibecafe vil imponere dig med den fede stemning, kvaliteten af vandpiberne og vores lækre mad. Hvis du og dine venner vil slappe af og nyde hinandens selskab, så er Casablanca det perfekte sted at gøre det. Vi tilbyder kun den bedste service og de lækreste omgivelser.

Læs mere om Casablanca
Vandpiber hos Cafe Casablanca i Odense
Lokale hos Casablanca vandpibecafe med sofa og puder

Slå dig ned i vores bløde, farverige lounge med smoothies, cocktails, milkshakes eller vores lækre, marokkanske te

Vandpiber i høj kvalitet

Casablanca Lounge Cafe har et enormt udvalg af vandpiber, så der er noget for enhver smag. Det er ikke uden grund, at mange besøger vores vandpibecafe fra Århus eller København. Udvalget er nemlig bredt, og kvaliteten er helt i top. Kom ind og lad dig forføre af den hyggelige atmosfære med dæmpet lys og god musik.

Find vandpiber i vores webshop