FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Vandpibecafe Fredericia

Casablanca Lounge Cafe byder jer velkommen til en marokkansk oplevelse i hyggelige og stemningsfyldte rammer.

Oplev en shisha cafe i storbyen

Kommer du fra Fredericia og er frisk på at besøge en hyggelig vandpibecafe? Casablanca Lounge Cafe slår dørene op til en shisha cafe, der giver jer en masse sjove oplevelser og lækre vandpiber. Tag fra Fredericia til Odense og oplev storbyen på en helt ny måde.

Vi har været i branche længe og ved, at alle vandpibecafeer er forskellige. Det er ikke alle, der kan tilbyde den samme høje service, men Casablanca Lounge Cafe går den ekstra mil for sine kunder. Vi oplever gang på gang, at vores kunder vil have kvalitet og er villig til at rejse for de gode shisha cafeer. Vi ser tit gæster fra trekantsområdet, da der er gode transportmuligheder, der gør vejen kort og belejlig.

Sofaer og siddepladser hos Casablanca Lounge Cafe med dæmpet belysning

Fra Fredericia på under 1 time

Når du besøger Casablanca, møder du ofte mennesker fra hele landet. Vores cafe i Odense er velbesøgt, da vi altid giver den bedste service. Du finder et af de bedste udvalg af vandpiber og tobak med spændende smagskombinationer. Kommer du fra Fredericia, er der kun en times transporttid, selv med tog. Vores vandpibecafe ligger nemlig ikke langt fra banegården.

Læs mere om os
vandpibe cafe

Reservér bord til hele selskabet

Reservér dit bord nu! Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores marokkanske rammer. Leder du efter et sted at holde din næste fest? Casablanca Lounge Cafe kan også holde dine selskaber og give gæsterne en dag, de ikke glemmer. Vi kan rumme op til 100 mennesker. Kontakt os og hør mere om selskaber og fester.

Bestil bord
vandpibe cafe odense

Vandpiber af højeste kvalitet

Hos Casablanca kan du forvente vandpiber af højeste kvalitet. Vores mange år i branchen har sat standarderne højt i vores hyggelige cafe. Du får en sand smagsoplevelse fra Mellemøsten med tobak fra bl.a. Al-Fakher og nakhla, der vækker smagsløgene. Vi har selvfølgelig også en masse andre marokkanske delikatesser på menuen, hvis du eller dine venner ikke ryger.

Se menuen

Velkommen til marokkansk charme

Godt humør og god røg

Hvis I vælger at komme langvejsfra, skal vi nok sørge for god service og en fantastisk stemning. Fredericia er en dejlig by, men vi lover, at vores vandpibecafe er turen over broen værd.

Vi har skabt et marokkansk univers, hvor du helt glemmer, du er i Danmark. Vi stabler en masse lækker vandpibetobak op til dig og dit selskab. I kan ryge alle jeres yndlingssmage og prøve nye, sjove sammensætninger.

Casablanca er en afslappet cafe, hvor du kan snakke og hygge med dine venner. Stemningen er høj, og der er altid plads til alle.

Følg med på Facebook
Vandpiber hos Cafe Casablanca i Odense
Lokale hos Casablanca vandpibecafe med sofa og puder

Hold din fest hos Casablanca

Kontakt os og hør mere

Skal du holde fest? Mangler du et sted at fejre fødselsdag eller andre større arrangementer? Casablanca Lounge Cafe er det ideelle sted til dig! Uanset hvor du kommer fra i landet, kan vi stable den perfekte aften op til dig.

Vores menu er mere end vandpiber. Vi har en masse lækre ting på menukortet, så alle kan få slukket tørsten og stillet sulten. Derudover sørger vores personale for drinks og vandpiber. Kontakt os for at høre mere, så vi kan planlægge den perfekte fest.

Kontakt os i dag