FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Vandpibecafe København

Casablanca byder dig velkommen til en helt særlig vandpibecafe. Vores kunder kommer fra hele landet for at opleve en autentisk marokkansk cafe.

Planlæg jeres storbytur

Hvis I kommer fra København og leder efter en autentisk, personlig vandpibecafe, så har Casablanca alt det, I leder efter. Planlæg jeres besøg i Odense omkring byens hyggeligste loungecafe, der slår dørene op til lækre vandpiber med masser af smag.

Der er langt mellem de gode vandpibecafeer i Danmark, og Casablanca Lounge Cafe har besøgende fra hele landet. Vores shishacafe trækker mange kunder fra København med sin autentiske, marokkanske stil og høje kvalitet af vandpiber.

Sofaer og siddepladser hos Casablanca Lounge Cafe med dæmpet belysning

Hold fester og arrangementer

Casablanca Lounge Cafe kan afholde arrangementer som fester og store selskaber, hvor humøret er højt og servicen god. Hvis I bor i København, men har venner og familie på Jylland og Fyn, kan det give god mening at mødes på midten og holde sin fest i Odense. Vores vandpibecafe ligger godt placeret i forhold til banegården og er også nem at komme til i bil.

Kontakt os
vandpibe cafe odense

Populær vandpibecafe hos Københavnere

Casablanca Lounge Cafe har mange besøgende fra København, og I må ikke gå glip af en sjov oplevelse i den fynske storby. Tag familie og bekendte med på tur, hvor I kan opleve en ægte, marokkansk stemning. I kan også bestille hyggen hjem til jer selv – se alle vores spændende vandpiber og tobak på vores webshop.

Se vores webshop
marokkansk te

Mere end vandpiber: Se vores menu

Vores shishacafe byder på en bred vifte af vandpiber i høj kvalitet og med lækre, fyldige smage fra tobak importeret fra Mellemøsten. Er du ikke til vandpibe, har vores menu også en masse lækre alternativer, både med mad og drikke. Prøv bl.a. vores marokkanske te, der er kendt for sin fantastiske smag med grøn te, mynte og sukker.

Vores menu

Vi har vandpiber med velsmagende tobak, der er importeret fra Mellemøsten

Velsmagende nakhla og fakher

Selv i kontrast til storbyen København, kan vores vandpibecafe overraske med sin urban stemning og eksotiske udtryk. Med Casablanca har vi skabt et frirum, hvor dig og dine venner kan slappe af og nyde livet med velsmagende vandpibetobak. Vi tilbyder kun det bedste til vores gæster og gør os umage for at skabe den rette stemning.

Læs mere om Casablanca
Vandpiber hos Cafe Casablanca i Odense
Lokale hos Casablanca vandpibecafe med sofa og puder

Slå dig ned i vores bløde, farverige lounge med smoothies, cocktails, milkshakes eller vores lækre, marokkanske te

Vandpiber i høj kvalitet

Casablanca Lounge Cafe har et af de bedste udvalg af vandpiber. Når vores kunder rejser fra både Jylland og Sjælland for at besøge vores vandpibecafe, skal udvalget også være i orden. Læn dig tilbage i en hyggelig atmosfære med dæmpet belysning og stemningsfyldt musik. vi holder vores cafe på et lydniveau, så alle kan snakke og høre hinanden.

Find vandpiber i vores webshop