FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Vandpibecafe Kolding

Casablanca Lounge Cafe byder jer velkommen til en marokkansk oplevelse i hyggelige og stemningsfyldte rammer.

En shisha cafe der er værd at rejse efter

Er I fra Kolding og vil prøve en vandpibecafe ud over det sædvanlige? Så er Casablanca Lounge Cafe et besøg værd. Tag på storbystur i Odense og oplev en af Danmarks bedste shishacafer i hjertet af byen. Vi står klar med kvalitetspiber af høj kvalitet og med masser af smag.

Når det kommer til Danmarks vandpibecafer, kan det betale sig at være kræsen. Casablanca har skabt et autentisk, marokkansk univers hvor kvalitet og god service er i højsædet. Vi åbner dørene for kunder i hele landet, og cafeen er specielt besøgt af folk fra Kolding.

vandpibe cafe odense

Tag fra Kolding til Casablanca

Hos Casablanca Lounge Cafe er det ikke unormalt at møde folk fra hele Danmark. Vi har mange kunder, der tager fra Kolding, da vores cafe er en af de bedste i Danmark. Med en kort transporttid, både i tog og bil, kan vores besøgende nemt komme fra hovedbanegården til Kochsgade eller direkte i bil. Gå ikke glip af en marokkansk kulturoplevelse i den fynske storby. Saml vennerne og tag på tur til Casablanca.

Læs mere om os
marokkansk te

Marokkansk på menuen

Casablanca har specialiseret sig i vandpiber med en fyldig tobakssmag importeret fra Mellemøsten. Er du ikke selv til vandpibe eller har venner, der ikke ryger, tilbyder vi en menu spækket med lækker mad samt varme og kolde drinks, både med og uden alkohol. En af vores specialiteter er marokkansk te – et populært valg, der smager himmelsk.

Vores menu
Sofaer og siddepladser hos Casablanca Lounge Cafe med dæmpet belysning

Hold fest i vores vandpibecafe

Vores loungecafe bliver også hyppigt brugt til arrangementer og fester, hvor vores kunder kan samle store selskaber fra hele landet. Fordi Casablanca ligger lige i midten af Danmark, er det et perfekt sted at samle familie og venner, hvis du selv bor i Kolding, men har familie og venner fordelt i hele landet. Vi tilbyder vandpiber af den bedste kvalitet og giver en personlig og opløftende stemning til selskabet.

Kontakt os

Vi har vandpiber med velsmagende tobak, der er importeret fra Mellemøsten

Kvalitet, service og godt humør

Vi ved godt, at udvalget og servicen skal være af højeste kvalitet, når vores kunder rejser fra Jylland og Sjælland for at besøge os. Heldigvis kan vi roligt love, at Casablanca Lounge Cafe lever op til omdømmet. Vi tager hånd om vores kunder og giver en oplevelse, der er værd at køre efter.

Vi kombinerer god service og godt humør med en bred viden inden for vandpiber og tobak. Vi har mange års erfaring i feltet, så I kan roligt tage fra Kolding og forvente det bedste.

Følg med på Facebook
Vandpiber hos Cafe Casablanca i Odense
Lokale hos Casablanca vandpibecafe med sofa og puder

Bestil den gode oplevelse hjem til privaten

En vandpibecafe i din egen stue

Casablanca Lounge Cafe er specialiseret i vandpiber og tobak. Udover vores hyggelige vandpibecafe, har vi taget vores viden online og tilbyder også levering og udbringning af vandpiber, tobak og tilbehør. Sidder du i Kolding og savner en ordentlig vandpibeoplevelse, kan bestille et stort udvalg hjem til din egen stue på linket nedenfor.

På vores webshop finder du produkter i forskellige prisklasser, der afspejler alle behov. Vi har samlet det mest populære vandpibetobak med et hav af smage, der giver dig en fyldig og lækker røg.

Find vandpiber i vores webshop