FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Marokkansk cafe

Følg den gode stemning

En marokkansk cafe i Odense

Casablanca slår dørene op for en ægte, marokkansk cafe, der byder på hygge, afslapning og autentisk, marokkansk stemning.

Vi har taget sydens sol med til Danmark, som du kan nyde i Odense C. Marokko betyder på arabisk “der, hvor solen går ned” – og det er præcis, hvad Casablanca er. Her bliver gæsterne lige til vi lukker, hvor vi serverer lækker mad og drikkelse samt eksklusive vandpiber med tobak af høj kvalitet.

Sofaer og siddepladser hos Casablanca Lounge Cafe med dæmpet belysning

Se vores marokkanske menu

Om du er til eksklusive vandpiber med en rig røgoplevelse, kolde drinks, salte snacks, marokkanske retter eller søde desserter, så har vi det hele hos Casablanca.

På vores menukort finder du også den traditionelle, marokkanske myntete. Teen er i Marokko kendt som attay be na’na og er meget populær. Den grønne te brygges med mynte og sukker.

Se vores menu
vandpibe cafe

Reservér dit bord i dag

Har du lyst til at besøge vores marokkanske cafe i Odense? Så reservér dit bord nu!

Vi byder dig og dit selskab velkommen til den hyggeligste cafe i Odense. Her er masser af plads og god stemning i hyggelige rammer.

Bestil bord
vandpibe cafe odense

Hold fester og selskaber

Hos Casablanca kan du booke vores lokaler til fester og store selskaber. Du kan nemt invitere til fødselsdag, fest og sjov – vi kan arrangere selskaber med op til 100 personer!

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder for at holde din næste fest i hjertet af Odense.

Læs mere

Marokkansk charme i Odense

Vi byder på vandpiber i høj kvalitet

Hvis du er udkig efter en ægte, marokkansk cafe, så er Casablanca et besøg værd. Vi har skabt et eksotisk univers, som vi er stolte af, og hvor du kan ryge vandpiber med venner og familie.

Vores vandpiber er i højeste kvalitet, der gør rygeoplevelsen ekstra lækker. Vi serverer tobak fra nogle af de bedste brands, bl.a. Al-Fakher, Social Smoke og Nakhla.

Vi har også en webshop, hvor du kan købe og leje vandpiber og alt, der hører med.

Besøg webshoppen
Vandpiber hos Cafe Casablanca i Odense
Lokale hos Casablanca vandpibecafe med sofa og puder

Nyd livet med familie og venner

Marokkanske specialiteter

Casablanca Lounge Cafe er placeret centralt i Odense. Du finder vores marokkanske cafe i rundkørslen på Kochsgade, som er nem at komme fra og til.

Hvis du er træt af Danmarks kedelige vejr eller vil på tur til sydens sol og varme, kommer du ikke tættere på end Casablanca. Vi lover at skabe en afslappet, hyggelig stemning, så du glemmer alt om hverdagens problemer.

Følg med på Facebook