FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Om os

Hver dag bestræber vi efter at give vores gæster en uforglemmelig og oprigtig oplevelse af, at sidde i en hyggelig café midt i hjertet af Marokkos storby.
marokkansk café

Hyggelig atmosfære

Dejlig og hyggelig atmosfære, samt lækker rolig belysning og dæmpet musik, så man kan tale sammen uden at blive påvirket af lydniveauet.

vandpibe cafe odense

Nyd vores vandpibe

Vi har nogle af de bedste udvalg af vandpiber. Du kan f.eks. få Al-fakher og nakhla tobak som begge er velsmagende og velproduceret fra Mellemøsten.

cafe lys odense

Marokkansk stil

Hos os vil du få oplevelsen af at sidde i en hyggelig Café i hjertet af Marokkos største by Casablanca. Her vil du blandt andet få mulighed for at drikke morokansk te.

marokkansk te

Marokkansk te

Den ’marokanske te’ har en stor kulturel betydning i Marokko. Teen som også bliver kaldt for ’marokkansk mynte te’, er en grøn te med mynte-blade og sukker.

vandpibe cafe

Selskaber og fester

Hos Casablanca har du rig mulighed for at afholde og arrangere fester, samt have store og små selskaber op til 100 personer. Du vil opleve vores service til dig og dine gæster meget høj.

vandpibe café

Familie, venner og bekendte

Hos os kan du rolig medbringe din familie, venner, bekendte samt din date med til en omgang vandpibe, smoothies, milkshakes eller noget varm drikkelse.

Om os

Hos café Casablanca står ’kvalitet’ og ’høj service’, som det første og det vigtigste på prioriteringslisten. Hver dag bestræber vi efter at give vores gæster en uforglemmelig og oprigtig oplevelse af, at sidde i en hyggelig café midt i hjertet af Marokkos storby.

I vores køkken specialisere vi os i alt fra smoothies, gode cocktails til milkshakes, eller spørg efter vores specielle marokkansk te.

Kom og nyd vores velsmagende nakhla og fakher vandpibe i vores lounge.

Ønsker du at afholde fødselsdage eller andre arrangementer, bedes du kontakte os til yderligere planlægning, så vi kan sørger for at give dig og dine gæster en ubeskrivelig og mindeværdig oplevelse hos os.
Du kan finde mere information om vores vandpibe café i Odense her.