FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Vandpibe Cafe – Odense

Marokkansk stemning midt i Odense

Vandpibecafe i Odense

Du behøver ikke rejse helt til Marokkos storbyer for at prøve den marokkanske stemning. Du finder den nemlig lige her i midten af Odense, hvor der er mange forskellige specialiteter at vælge i mellem. Du får hyggelige og autentiske omgivelser, hvor du betjenes af venlige og servicemindede medarbejdere.

I ægte marokkansk inspireret stil byder vi velkommen til Casablanca vandpibe cafe i Odense, som er inspireret af de mange flotte storbyer i Marokko. Rolig belysning og dæmpet musik er med til at skabe en dejlig og hyggelig atmosfære. Så du kan slappe af og nyde vores velsmagende vandpiber.

Se vores menu
vandpibe cafe i odense gæster

Farverig loungecafe i Odense

Vi byder velkommen i vores shisha cafe i Odense. Trænger du til lidt at drikke, kan du slå dig ned i vores bløde, farverige lounge og nyde alt fra smoothies, cocktails, milkshakes til vores unikke marokkanske te. En autentisk oplevelse, hvor du kan slappe af og nyde det marokkanske musik, der spiller på anlægget.

Reservér et bord
vandpibe cafe odense indenfor

En cafe for sanserne

Det essentielle ved at ryge vandpibe er oplevelserne for alle sanser, atmosfæren og roen. Derfor er det vigtigt at tage sig god tid til at opnå en behagelig oplevelse. Stress og jag er ikke noget, vi forbinder med nydelse af vores vandpibe. Derimod er vores vandpibecafe i Odense et sted man samles for at slappe af og nyde hinandens selskab.

Følg os på Facebook

De bedste hookahs til dig og dit selskab

Stort udvalg af vandpiber

Leder du efter en vandpibe cafe, med et stort og bredt sortiment af vandpiber, er du kommet til de rette. Hos Casablanca Lounge Cafe i Odense finder du mange forskellige typer af vandpiber, f.eks. 2-slanget eller 4-slanget vandpiber.

Vandpiberne kommer selvfølgelig ikke uden vandpibetobak, der både sørger for god røg og smag. Til dette formål ønsker vi kun at servere det bedste for vores gæster, hvilket er derfor du vil opleve at alt vores vandpibetobak kommer fra Al-Fakher, Social Smoke og Nakhla, som er blandt markedets bedste.

Reservér bord

Oplev marokkanske herligheder

Mere end shisha på menuen

Hvis du har lyst til lidt drikkelse eller snacks, mens du nyder din vandpibe kan du bestille fra vores menukort i den marokkansk inspirerede stil.

Du kan også holde din fest eller fødselsdag hos Casablanca. Vores vandpibecafe i Odense tager selskaber med op til 100 gæster. Kontakte os på tlf. 91 88 88 66 eller e-mail: info@casablancaodense.dk

Hold fest hos os
Et bord med lysestager og flot, afdæmpet belysning hos Casablanca vandpibecafe

Vi har også en webshop

Vil du gerne investere i en vandpibe selv? Måske fylde hjemmelageret med smagfuld vandpibetobak i høj kvalitet? Vi har en vandpibewebshop fyldt med de bedste produkter og gode tilbud! Køb en vandpibe, der bliver leveret lige hjem til døren.

Vi udlejer også hele vandpibepakker til fester og selskaber – vores takeaway rykker ud med alt det udstyr, du skal bruge for en succesfuld dag og aften. Du kan også bestille drinks, cocktails og snacks.

Besøg vores webshop

Se billeder fra Casablanca vandpibe cafe – Odense