FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Vandpibe Cafe – Odense

Marokkansk stemning midt i Odense

Vandpibe cafe i Odense

Du behøver ikke rejse helt til Marokkos storbyer for at prøve den marokkanske stemning. Du finder den nemlig her i Odense, hvor der er mange forskellige specialiteter at vælge i mellem.
I ægte marokkansk inspireret stil byder vi velkommen til Casablanca vandpibe cafe i Odense, hvor vi hver dag gør vores bedste for give dig en oprigtig følelse af, at sidde på en hyggelig café midt i hjertet af Marokkos storby. Rolig belysning og dæmpet musik, er med til at skabe en dejlig og hyggelig atmosfære. Så du kan slappe af og nyde vores velsmagende vandpiber.

Nyd vores velsmagende nakhla og fakher vandpiber i vores lounge.

Trænger du til lidt at drikke, kan du slå dig ned i vores bløde, farverige lounge og nyde alt fra smoothies, cocktails, milkshakes til vores unikke marokkanske te. Mens det marokkanske musik spiller på anlægget.

Det essentielle ved at ryge vandpibe er oplevelserne for alle sanser, atmosfæren og roen. Derfor er det vigtigt at tage sig god tid til at opnå en behagelig oplevelse. Stress og jag er ikke noget man forbinder med nydelse af vores vandpibe. Derimod er vores vandpibe cafe i Odense et sted man samles for at slappe af og nyde hinandens selskab.

Stort udvalg af vandpiber

Hos Casablanca vandpibe cafe i Odense finder du mange forskellige typer af vandpiber, for eksempel 2-slanget eller 4-slanget vandpiber. Du kan vælge mellem mange flotte former og farver. Ligesom vi tilbyder vandpibetobak i mange forskellige smagsvarianter, hvor vi har valgt den bedste tobak smag fra Social smoke, Al Fakher og Nakhla.

Hvis du har lyst til lidt drikkelse eller snacks, mens du nyder din vandpibe kan du bestille fra vores menukort i den marokkansk inspirerede stil.

Du er velkommen til at reservere et bord hos Casablanca vandpibe cafe i Odense, ved at kontakte os på tlf. 91 88 88 66 eller e-mail: info@casablancaodense.dk

casablanca vandpibe cafe odense

Se billeder fra Casablanca vandpibe cafe – Odense