FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Cafe Svendborg

Casablanca Lounge Cafe byder alle fra nær og fjern velkommen til en marokkansk oplevelse i afslappede rammer.

Flot og hyggelig cafe nær Svendborg

Casablanca er en cafe i Odense, som lader sig inspirere af marrokansk stemning. Vi sætter rammerne for en god aften i samvær med venner og bekendte. Besøger du vores cafe fra Svendborg, er vi også det perfekte valg, hvis du gerne vil nyde en god aften. Vi har vandpiber, computere, drinks, mad og meget andet. B

Vi bestræber os på og er stolte af den høje service, vi yder. Vi har derfor alt, hvad hjertet begærer af aktiviteter, mad og drikke. Vi har vandpiber, mad og meget andet, og det hele er af høj kvalitet.

Casablanca er en hyggelig cafe nær Svendborg, der åbner dørene for sin intime atmosfære. Vi har ladet os inspirere af Marokkos fantastiske storbyer, og du træder ind i et rum, der ikke minder om Odense andre cafeer.

Vi har skabt et eksotisk sted for dig, der gerne vil væk fra hverdagens travle dage og nyde en afslappet og afdæmpet stemning.

Sofaer og siddepladser hos Casablanca Lounge Cafe med dæmpet belysning

Cafe ved Svendborg

Casablanca er en café i Odense, som har en fremragende marrokansk stemning, og som serverer mad, drikke og vandpiber af høj kvalitet. Du får byens bedste service, når du besøger os.

Vores unikke koncept og fede stemning gør os til et samlingspunkt på hele Fyn. Du kan nemt besøge vores cafe fra Svendborg, Middelfart, Fredericia og Kolding. Du er nemlig kun en lille køretur fra en fed oplevelse. Caféen er nem at komme fra og til på gåben, i bil og med offentlig transport.

Læs mere om os
vandpibe cafe

Reservér bord til dit selskab

Du kan reservere bord i vores hyggelige café. Det er en god idé på travle dage. Hvis du besøger vores café fra Svendborg, er det en god idé at booke et bord. Så er du sikker på, at du får en plads.

Tag venner og familier med til Café Casablanca. Vi har aktiviteter, mad og drikke for enhver smag, og vores selskabslokaler er perfekte til alle arrangementer. Lad os sætte rammerne for dit næste selskab med god stemning, afslappet atmosfære og god musik.

Bestil bord
vandpibe cafe odense

Hele Fyns vandpibecafé

Hos Casablanca sætter vi en ære i at være hele Fyns café. Hvis du leder efter en vandpibe cafe ved Svendborg, Middelfart, Odense eller noget fjerde, er vi derfor det perfekte valg. Vi er en vandpibecafé, der har fokus på høj kvalitet og god stemning. Til vores vandpiber bruger vi kendte mærker som Al-Fakher og Nakhla.

Ryger du ikke vandpibe, har vi en masse aktiviteter samt mad og drikke til dig. Vi har mad, snacks og drikkevarer samt en netcafe. Vi glæder os til at se dig.

Se menuen