FØLG OS PÅ
Tlf. 91 88 88 66
Top
 

Selskabslokaler Odense

Hos Casablanca Lounge Café sætter vi rammerne for dit næste selskab eller arrangement. Vi kan med vores selskabslokaler, computere, drinks, mad og vandpiber klare alle slags arrangementer

Cafe med selskabslokaler i Odense

Det er ikke ”bare” en vandpibecafe. Det er vores eget lille stykke af Casablanca, som vi er stolte af og ønsker at dele med vores gæster.

Vores selskabslokaler i Odense kan danne rammerne om næste arrangement. Vi har nemlig masser af plads, og vi har mad, drikke og aktiviteter, som kan sætte rammerne for en aften eller eftermiddag i godt selskab. Vi tager os af maden, vandpiberne og rammerne, og så sørger du for selskabet. Hos Casablanca Lounge Café er gæsterne altid omdrejningspunktet, og derfor kan I altid forvente en fremragende service samt de bedste vandpiber i hele Odense.

Vores selskabslokaler i vores cafe i Odense er perfekt til de fleste arrangementer. Vi kan sørge for mad, computere, vandpiber og drikkevarer. Det er dig og dine gæster, som er i centrum, så du kan vælge, hvad der skal være del af dit arrangement. Vi kan også servere drinks og cocktails til selskaber. Kom forbi Casablanca Lounge Café, og få en fantastisk oplevelse i vores selskabslokaler i Odense

Læs mere om Casablanca
vandpiber i Café Casablanca
Lokalerne i vandpibecafeen med dæmpet belysning og sofaer

Selskabs- og festlokaler i Odense

Hos Casablanca Lounge Cafe har vi plads til både mindre og større selskaber. Vi kan håndtere alt fra et mindre arrangement til en større fødselsdagsfest i vores café, som kan fungere som selskabslokaler i Odense. Vi kan selvfølgelig også tilbyde en afslappet atmosfære på især hverdage, hvor man kan koble af med vandpibe og god mad. Vi har også en lille netcafe, som vores besøgende selskaber også kan benytte sig af.

Vi er dog specialiseret i vandpiber, hvor vi har mange års erfaring. Vi tilbyder et stort udvalg af vandpiber af højeste kvalitet, som du og dit selskab kan nyde til fulde. Vi sætter en ære i vores viden og erfaring, så I kan altid forvente et kvalitetsresultat med markedets bedste vandpiber og tobak. Hvis du afholder et selskab et andet sted, kan du bestille vandpiber til levering eller som takeaway. Du kan se vores udvalg her.

Hvis du til dit næste arrangement leder efter selskabslokaler i Odense, så kom forbi Casablanca Lounge Cafe. Vi har stor erfaring med alle slags selskaber, så vi garanterer for en skøn oplevelse for dig og dine gæster. Kontakt os allerede i dag.

Besøg vores webshop